Gratis verzending in Nederland vanaf €15,-
 • 9.95

  iPhone 7 Plus Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 7 Plus. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 7 Plus en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 7 Plus en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 7 Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 7. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 7 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 7 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 6S Plus Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 6S Plus. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 6S Plus en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 6S Plus en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 6S Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 6S. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 6S en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 6S en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 6 Plus Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 6 Plus. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 6 Plus en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 6 Plus en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 6 Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 6. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 6 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 6 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone SE Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone SE. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone SE en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone SE en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 5S Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 5S. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 5S en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 5S en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 5C Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 5C. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 5C en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 5C en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  iPhone 5 Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je iPhone 5. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw iPhone 5 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je iPhone 5 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.