Over ons

Smartphonekit is onderdeel van Mobilerepairsolutions. Omdat wij in onze reparatiewinkel in Sittard veel klanten krijgen met valschades, adviseren wij onze klanten altijd om hun kostbare toestel beter te beschermen door middel van een Tempered Glass Screenprotector en een TPU Case.

Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn hebben wij Smartphone Kit bedacht. Een Smartphone Kit bestaat uit een TPU Case, Tempered Glass Screenprotector en een laadkabel

Kiest u bijvoorbeeld alleen voor een Tempered Glass Screenprotector, dan biedt deze uiteraard minder bescherming tegen valschade als een volledige Smartphone Kit omdat de behuizing van uw toestel nog steeds kwetsbaar blijft als uw smartphone ongelukkig valt.

Flipcovers en andere plastic cases raden wij persoonlijk niet aan vanwege een slechte valbescherming. Indien u op zoek bent naar een goede bescherming van uw kostbare toestel en toch de uitstraling van uw schitterende smartphone wilt behouden tegen een betaalbare prijs, dan is een Smartphone Kit de beste oplossing!

Onze aanbeveling

Wij raden u altijd aan om een goede bescherming te gebruiken voor uw toestel. De meeste schades die wij bij Mobilerepairsolutions repareren zijn ontstaan door vallen of stoten.

Een Smartphone Kit biedt de beste oplossing en bescherming voor uw kostbare smartphone!

80% Complete
80% Complete
80% Complete
100% Complete