Gratis verzending in Nederland vanaf €15,-
 • Vanaf 17.95

  Samsung Lader Set

  Een snellader set bevat een Samsung snellader adapter en Samsung USB kabel om je Galaxy op te laden. De snellader heeft een output van 2 ampere. Hierdoor is de Samsung snellader set alleen geschikt voor nieuwere toestellen. Controleer altijd voordat je een snellader set besteld of deze geschikt is voor jouw toestel! Is je toestel niet geschikt, kies dan de standaard lader set van Samsung.

   

  Een standaard lader set bevat een standaard Samsung adapter en Samsung USB kabel om je toestel op te laden.

   

  Stel zelf hieronder zelf je lader set samen voor jouw toestel.

 • Vanaf 11.95

  Samsung Adapter

  Heb je nog een goede USB oplaadkabel om je Samsung Galaxy op te laden? Dan kun je deze losse Samsung adapter bestellen. Kies hieronder of je een snellader adapter van Samsung of een standaard laderadapter van Samsung wilt bestellen voor je toestel.

   

  De snellader adapter van Samsung heeft een output van 2 ampere. Hierdoor is de Samsung snellader adapter alleen geschikt voor nieuwere toestellen. Controleer altijd voordat je een snellader adapter besteld of deze geschikt is voor jouw toestel! Is je toestel niet geschikt, kies dan de standaard adapter van Samsung.

 • 9.95

  Samsung Oplaadkabel

  Is de USB oplaadkabel van je Samsung Galaxy aan vervanging toe? Bestel dan deze nieuwe originele Samsung oplaadkabel, zodat je weer zonder zorgen je Samsung Galaxy kunt opladen. Je kunt de losse Samsung USB kabel eenvoudig gebruiken om je toestel op te laden via de USB aansluiting van je computer.