Gratis verzending in Nederland vanaf €15,-
 • 14.95

  Galaxy S7 Edge Gebogen Tempered Glass

  Gebogen tempered glass screenprotector voor je Galaxy S7 Edge. De curved tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en bedekt de gehele voorkant van je toestel. Een gebogen tempered glass screenprotector geeft de perfecte bescherming aan jouw Galaxy S7 Edge en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze gebogen glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor de gehele voorkant van je Galaxy S7 Edge en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

   

  Let op: Deze gebogen screenprotector past niet in combinatie met onze TPU Cases.

   

  Wil je een volledige bescherming voor je toestel; case en screenprotector? Ga dan voor een Smartphone Kit. Hier zit een standaard glazen screenprotector bij die perfect aansluit bij onze TPU Cases.

 • 14.95

  Galaxy S7 Full Front Tempered Glass

  Full front tempered glass screenprotector voor je Galaxy S7. De full front tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en bedekt de gehele voorkant van je toestel. Een full front tempered glass screenprotector geeft de perfecte bescherming aan jouw Galaxy S7 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze full front glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor de gehele voorkant van je Galaxy S7 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  Galaxy S7 Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor uw Galaxy S7. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan uw Galaxy S7 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van uw Galaxy S7 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 14.95

  Galaxy S6 Edge + Gebogen Tempered Glass

  Gebogen tempered glass screenprotector voor je Galaxy S6 Edge +. De curved tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en bedekt de gehele voorkant van je toestel. Een gebogen tempered glass screenprotector geeft de perfecte bescherming aan jouw Galaxy S6 Edge + en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze gebogen glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor de gehele voorkant van je Galaxy S6 Edge + en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

   

  Let op: Deze gebogen screenprotector past niet in combinatie met onze TPU Cases.

   

  Wil je een volledige bescherming voor je toestel; case en screenprotector? Ga dan voor een Smartphone Kit. Hier zit een standaard glazen screenprotector bij die perfect aansluit bij onze TPU Cases.

 • 9.95

  Galaxy S6 Edge + Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je Galaxy S6 Edge +. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw Galaxy S6 Edge + en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je Galaxy S6 Edge + en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 14.95

  Galaxy S6 Edge Gebogen Tempered Glass

  Gebogen tempered glass screenprotector voor je Galaxy S6 Edge. De curved tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en bedekt de gehele voorkant van je toestel. Een gebogen tempered glass screenprotector geeft de perfecte bescherming aan jouw Galaxy S6 Edge en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze gebogen glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor de gehele voorkant van je Galaxy S6 Edge en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

   

  Let op: Deze gebogen screenprotector past niet in combinatie met onze TPU Cases.

   

  Wil je een volledige bescherming voor je toestel; case en screenprotector? Ga dan voor een Smartphone Kit. Hier zit een standaard glazen screenprotector bij die perfect aansluit bij onze TPU Cases.

 • 9.95

  Galaxy S6 Edge Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je Galaxy S6 Edge. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw Galaxy S6 Edge en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je Galaxy S6 Edge en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  Galaxy S6 Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je Galaxy S6. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw Galaxy S6 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je Galaxy S6 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  Galaxy S5 Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je Galaxy S5. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw Galaxy S5 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je Galaxy S5 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.

 • 9.95

  Galaxy S4 Tempered Glass

  Tempered glass screenprotector voor je Galaxy S4. De tempered glass screenprotector is van gelaagd glas, krasvast en volledig transparant. Een Tempered glass screenprotector geeft goede bescherming aan jouw Galaxy S4 en daarnaast is het glas voorzien van een speciale coating waardoor vingerafdrukken bijna niet zichtbaar zijn. Het glas is door de coating ook eenvoudig schoon te houden.

   

  Deze glazen screenprotector is perfect op maat gemaakt voor het scherm van je Galaxy S4 en wordt daarnaast geleverd met een microfiber doekje, een sticker om stof te verwijderen en 2 labels voor het opnieuw plaatsen van de screenprotector.